PR ekipa

PR ekipa

PR ekipa je imela čast, da je lahko uradno oznanila začetek projekta na prvi novinarski konferenci, ki je bila 18.04.2016 na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Na njej smo prvič širši javnosti oznanili, da si čez dve leti želimo splaviti jadrnico, ki bo sama prečkala Atlantski ocean in tako postala prva avtonomna jadrnica na svetu, ki bo zmagala na izzivu Microtransat Challenge.

Primarno se ukvarjamo s pridobivanjem finančnih in materialnih sredstev, da bomo lahko zagotovili komponente za ostale ekipe, po drugi strani pa skrbimo tudi za nemoteno komunikacijo in usklajevanje med člani drugih ekip. V primeru, da imate vprašanja, smo ravno mi tisti, ki nas lahko pokličete in potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo.

Ekipo sestavljajo tri študentke in štiri študentje. Večno vprašanje, ki nam ga zastavljajo ljudje je, zakaj smo se odločili za sodelovanje pri projektu? Nanj je lepo odgovorila Neža, naša članica, ki je povedala, da je odločila sprejela predvsem zato, ker si želi znanje, ki ga je dobila na fakulteti, uporabiti na konkretnem projektu. Skupaj z Anjo, oblikovalko po duši, sta združili moči z Žigo, programerjem po srcu, ter nastala je celostna grafična podoba in spletno mesto, ki je pred vami.

V obdobju naslednjih dveh let se bomo trudili, da boste o naših aktivnostih obveščeni pravočasno!